Trouwen op een sprookjesachtige locatie

Op een idyllisch privé-eiland met een zilverwit strand vind je Brasserie Zeven. De unieke ligging met adembenemend uitzicht maakt Brasserie Zeven tot dé perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Ons team stelt alles in het werk om van jullie Bruiloft écht ‘de mooiste dag van jullie leven’ te maken. Van de ceremonie tot aan het huwelijksfeest: samen zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jullie staat vervolgens nog maar één ding te doen: genieten!

Brasserie Zeven voor jouw bruiloft

Brasserie Zeven is een Huis der Gemeente Goeree-Overflakkee en daarmee een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat receptie, borrel, diner en feest allemaal op locatie plaats kunnen vinden.

Wat je verder kunt verwachten van Brasserie Zeven:

  • Beschikking over privé-strand met romantisch prieel
  • Mogelijkheid om met de boot aan te meren aan de steiger
  • Verrassende catering van een zeer ervaren keukenbrigade
  • Mogelijkheid om de gehele locatie exclusief af te huren
  • Overnachtingsmogelijkheden in één van de villa’s aan het strand
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Begeleiding van A tot Z door ons ervaren sales team

Meer weten over onze mogelijkheden voor jouw bruiloft? Bekijk onze brochure!

DOE EEN AANVRAAG

Jouw aanvraag

Wil je meer informatie, een optie plaatsen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 0187 745 905 (events@brasseriezeven.nl)

—— Review ——

Wij zijn een ieder bij Brasserie Zeven, welke onze trouwdag een onvergetelijke dag hebben weten te maken, enorm dankbaar voor hun inzet en professionaliteit. Van A tot Z zijn wij super geholpen en we hebben echt een onvergetelijke bruiloft gehad op deze fantastische locatie, helemaal naar onze wensen. Wij raden dit top team en deze top locatie echt aan voor een ieder die een bruiloft zonder zorgen wilt!

Serge & Samantha (getrouwd op 29 juli 2022)

Adres

Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van resort Oasis Punt-West.

De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp