Jouw event bij Brasserie Zeven

Van bruiloft tot vergadering, van heisessie tot knalfeest: bij Brasserie Zeven kan het allemaal. Omgeven door het Grevelingenmeer en de beschermde natuur van Punt-West, wanen jij en je gasten zich in het buitenland. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten off the grid, of particuliere evenementen met dat authentieke gevoel van vakantie.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze ruimtes, event catering en overnachtingsmogelijkheden. Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het aanvraagformulier onderaan de pagina in, dan gaan we voor je aan de slag!

Onze ruimtes

Regelmatig bieden wij onderdak aan zakelijke bijeenkomsten, zoals presentaties, vergaderingen en heisessies. Ook vinden er bruiloften bij ons plaats, waarbij het bruidspaar gedurende de zonnige maanden met de voetjes in het zand elkaar het ja-woord geeft. Onze ruimtes zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende events. Bij goed weer, maar ook bij slecht weer.

Multifunctionele ruimtes
In Brasserie Zeven is bijna alles mogelijk. Zo leent de Greveling, zich uitstekend voor diners en feesten tot 150 personen. Naast het indrukwekkende uitzicht over de omliggende natuur heeft de ruimte een eigen bar, open haard en terras. Wie in kleiner comité samen wil komen voor bijvoorbeeld een vergadering, diner of presentatie, loopt de trappen op naar de vide. Voor groepen tot 20 personen is hier alles aanwezig, zelfs openslaande deuren naar een eigen balkon dat ongeveer dezelfde omvang heeft als de vide. Ideaal voor een korte rustpauze of een borrel.

Voor grotere gezelschappen ook het restaurant bij het event worden betrokken, in dat geval wordt heel Brasserie Zeven exclusief afgehuurd. De totale overdekte capaciteit van het gebouw loopt dan op tot 350 gasten. De exclusieve huur van Brasserie Zeven is enkel op aanvraag mogelijk.

In onze brochure vind je gedetailleerde informatie per ruimte, alsmede de capaciteiten en tarieven. Daarnaast hebben we ter inspiratie enkele catering arrangementen uitgewerkt, om een beeld te geven waar onze culianire brigade toe in staat is. Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Eten & drinken

Onze culinaire brigade heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van eten en drinken voor groepen van iedere grootte. Absolute blikvanger tijdens de zomermaanden is onze barbecue, waarbij onze chefs tussen de gasten staan te koken en grillen. Sfeervol, interactief en een versterking van de vakantie vibe. Maar we kunnen veel meer! Zo stellen we graag een driegangen menu voor je samen waarbij jouw gasten uitgebreid kunnen tafelen. Of juist een walking dinner met kleine smaaksensaties in meer gangen, waardoor gasten staand met wat lekkers in de hand kunnen genieten.

Ook aan de kleine trek is gedacht. Zo beschikken we over een breed assortiment zoetigehden die we tijdens vergaderingen op tafel zetten. Of komen we tijdens de pauze met een warme snack aan, waardoor iedereen even kan bijtanken voor het vervolg van de meeting. Wat de insteek van het event ook is, we adviseren iedereen om borreltijd een drankje met onze borrelplanken te serveren. We staan erom bekend!

In onze brochure geven we je ter inspiratie enkele voorbeelden van arrangementen die we voor jouw gasten kunnen bereiden. Belangrijk hierbij te melden is dat het slechts ter inspiratie is; we behandelen iedere aanvraag als maatwerk en komen graag met een voorstel op basis van jouw specifieke wensen. Klik op de button hieronder om te watertanden!

Overnachten

Brasserie Zeven is onderdeel van Oasis Punt-West, een luxe resort aan het Grevelingenmeer midden in natuurgebied De Punt. Het bestaat uit zo’n 70 villa’s en appartementen, die door hun natuurlijke materialen verdwijnen tussen de duinen en hun gras. Het zijn luxe en ruimtelijke verblijven, duurzaam en ecologisch gebouwd.

De onderkomens zijn in trek bij gasten die aan de Nederlandse kust vaakntie komen vieren, maar zijn daarnaast ook te boeken voor gasten van evenementen in Brasserie Zeven. Heb je een meerdaagse heisessie voor ogen? Boek een overnachting en je collega’s hoeven niet meer op en neer naar huis. Vier je jouw (bruilofts)feest bij ons? Gun jezelf en je gasten het gemak, dan zorgen wij dat er opgemaakte bedden in een prachtig onderkomen voor jullie klaar staan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Vermeld het in je aanvraag en wij overleggen direct met Oasis Punt-West wat er mogelijk is!

WEBSITE OASIS PUNT-WEST

Jouw aanvraag

Wil je meer informatie, een optie plaatsen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 0187 745 905 (events@brasseriezeven.nl)

Adres

Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van resort Oasis Punt-West.

De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp