Teambuilding

Op zoek naar de perfecte locatie voor een heidag of teambuildingsessie? Brasserie Zeven heeft alles in huis om een geslaagde dag voor jou en je collega’s te organiseren. We bieden verschillende mogelijkheden voor workshops en culinaire activiteiten binnen onze locatie.

Maar ook buiten is er van alles te beleven. Zo kunnen we op en rondom het strand allerlei activiteiten organiseren, waarbij de aanwezigheid van de zon niet noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het natuurgebied, een Rib-safari op het water of een bezoek aan de zeehondenopvang A Seal. Voor sportievelingen zijn er in de buurt ook een golfbaan, een klimbos en een watersportcentrum te vinden. Bovendien beschikt Brasserie Zeven zelf over de materialen voor een beachvolleybaltoernooi.

Wij baseren het programma geheel op jouw wensen zodat je het maximale uit je dag haalt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen voor een onvergetelijke heidag of teambuildingsessie.

CONTACT

Overnachten

Brasserie Zeven is onderdeel van Oasis Punt-West, een luxe resort aan het Grevelingenmeer midden in natuurgebied De Punt. Het bestaat uit zo’n 70 villa’s en appartementen, die door hun natuurlijke materialen verdwijnen tussen de duinen en hun gras. Het zijn luxe en ruimtelijke verblijven, duurzaam en ecologisch gebouwd.

Heb je een meerdaagse heisessie voor ogen? Boek een overnachting en je collega’s hoeven niet meer op en neer naar huis. Gun jezelf en je gasten het gemak, dan zorgen wij dat er opgemaakte bedden in een prachtig onderkomen voor jullie klaar staan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Vermeld het in je aanvraag en wij overleggen direct met Oasis Punt-West wat er mogelijk is!

WEBSITE OASIS PUNT-WEST

Adres

Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van resort Oasis Punt-West.

De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp