Ibiza bruiloft in Nederland? Ja, ik wil!

Altijd al gedroomd van een bruiloft op Ibiza? Zo’n relaxte, vrolijke vibe, blote voeten in het zand, bloemen in je haar, heerlijke loungemuziek… Wij halen Ibiza voor jou naar Nederland!
Stel je eens voor… een romantisch prieel met prachtige bloemdecoratie, houten meubels, bloemenhangers, fakkels, linten en heel veel kussentjes. Je voeten in het zand, uitzicht over het water en omgeven door al jullie vrienden en familie. Daar zeg je toch volmondig ‘ja’ tegen!?

Je eigen Ibiza voor jullie en al jullie geliefden

Samen met onze decorateur, De Sitter Bloemen, toveren we Brasserie Zeven in Ouddorp om tot de perfecte trouwlocatie met een Dutch Ibiza-thema. Bij mooi weer kun je trouwen op het strand, maar ook bij minder goed weer kunnen jullie elkaar het ja-woord geven met een prachtig uitzicht en in een echte Ibiza-sfeer. Wil je het strand en het eiland(je) helemaal voor jezelf, dan kun je de locatie exclusief afhuren. Jullie eigen mini-Ibiza, helemaal alleen voor alle mensen die je liefhebt. Hoe fantastisch is dat?

Yes, we’re going to Ibiza!

Met een cocktail in de hand, een lekker muziekje op de achtergrond en heel veel lieve mensen om je heen, zorgen wij samen voor de mooiste dag van je leven.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Ibiza-bruiloft in Nederland? Bekijk onze bruiloft brochure of neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Trouwambtenaar

De trouwambtenaar is een heel belangrijk onderdeel van je bruiloft. Met een speech die echt is toegespitst op jullie verhaal, persoonlijke aandacht en een warme sfeer, geeft de trouwambtenaar of BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) een heel persoonlijke touch aan jullie huwelijksvoltrekking.

Onze eigen BABS, zorgt ervoor dat jullie bruiloft echt de mooiste dag van jullie leven wordt. Zij leert jullie vooraf goed kennen om zo de perfecte speech te kunnen schrijven. Een speech vol liefde, humor, een lach en vaak ook een traan. Met leuke anekdotes en de meest romantische momenten van jullie persoonlijke verhaal, wordt jullie ceremonie het hoogtepunt van de dag.

CONTACT

Jouw aanvraag

Wil je meer informatie, een optie plaatsen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 0187 745 905 (events@brasseriezeven.nl)

Adres

Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van resort Oasis Punt-West.

De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp